Dubbelconcert Crescendo Dreischor en Juliana Uddel

UDDEL Muziekvereniging Crescendo Dreischor en Muziekvereniging Juliana Uddel geven zaterdagmiddag 8 oktober een dubbelconcert in het Dorpshuis Het Blanke Schot aan de Garderenseweg te Uddel.

De muzikanten uit het ringdorp Dreischor brengen van 7 t/m 9 oktober een bezoek aan de Veluwe. Directe aanleiding van het bezoek is de zomerreis die de muzikanten uit Uddel vorig jaar hebben gemaakt naar Bruinisse en Dreischor (Schouwen-Duiveland). De gastvrije ontvangst heeft diepe indruk gemaakt op alle leden van Juliana en ook op muzikaal gebied ontstond een mooie band tussen deze twee orkesten.

Dit was voldoende reden voor het bestuur van Crescendo om begin dit jaar contact te zoeken met Uddel voor een nieuw dubbel concert, dit keer in Uddel. Tijdens dit concert zal Juliana het spits afbijten, daarna zullen de muzikanten uit Zeeland zich bij Juliana voegen en gezamenlijk een aantal werken (lichte muziek) ten gehore brengen. Na de pauze zal het concert worden afgesloten met een optreden van muziekvereniging Crescendo.

Het concert is vrij toegankelijk en begint om 16.00 uur. De zaal is open vanaf 15.30 uur.