• Lex van Lieshout

Extra BNI-omzet ruim miljoen euro

REGIO De ondernemersclub BNI Puccini in Voorthuizen behaalde dit jaar een nieuw record: 1.000.000,- extra omzet. BNI staat voor Business Network International, een professionele en commerciële netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit verschillende branches. BNI Puccini is 3 jaar geleden opgericht en komt iedere woensdagochtend bijeen bij Lounge 3 aan de Van den Berglaan. Dat gebeurt al om 6.45 uur met een ontbijt, volgens een gestructureerde en beproefde agenda. Voor dit vroege uur is gekozen om het netwerken niet de dagelijkse werkzaamheden te laten verstoren. Bovendien dwingt het min of meer de 21 leden om effectief te zijn. Want dat is het doel van BNI; elkaar werk en opdrachten bezorgen via de netwerken van de leden. En dat lukt aardig... Was vorig jaar de via deze manier behaalde extra omzet zo'n 800.000,- euro, dit jaar is 1.000.000,- euro al gehaald!

Jaarlijkse bestuurswissel BNI Puccini Voorthuizen

Een onderdeel van de werkwijze van een chapter, zo wordt een BNI ondernemersgroep genoemd, is het jaarlijks, op 1 oktober, opnieuw invullen van de taken van het bestuur en de andere functies. Op die manier blijft het chapter ook wat dat betreft wakker. De nieuwe voorzitter is Jaco van den Hudding van Van den Hudding Vormgeving uit Barneveld. En dat laat gelijk zien dat de leden van BNI Puccini niet per se uit Voorthuizen hoeven te komen. Er zijn ook leden uit Elspeet, Kootwijkerbroek, Leusden, Putten, Terschuur en Zwartebroek.

Puccini zoekt meer ondernemers

Door wekelijks aan de andere leden te laten zien en te vertellen wat jou als ZZP-er of organisatie zo bijzonder maakt, ontstaat er een goede verstandhouding tussen de leden. Zij kennen elkaars werk en kwaliteiten goed en kunnen deze dus effectief en met een gerust hart aanbevelen bij hun eigen relaties. Op deze manier is er sprake van een effectieve mond-tot-mond reclame. Het bewijs hiervan is de toename met 25% van de onderlinge omzet. Info: bnipuccini@gmail.com of bel met Jaco van den Hudding (06 - 51 67 38 86). Zie ook: www.bni-arnhemapeldoorn.nl/puccini