• De dobberende eendjes oefenen altijd aantrekkingskracht uit

    Geurtje van den Hoek

Ganzenfanafare nieuw op Uddelse Zomermarkt

UDDEL De Uddelse zomermarkt in het hart van het dorp vindt dinsdag 26 juli plaats van 14.00 tot 21.00 uur. Dit jaar word het extra leuk, druk en gezellig.

De Uddelse markcommissie heeft naar eigen zeggen zijn best gedaan om zoveel mogelijk kramen neer te zetten ,,En dat is weer goed gelukt." Vele meters zijn bezet door de jongste inwoners van Uddel om zo een extraatje te verdienen op de kleedjesmarkt. De bungee trampo is o weer aanwezig. Uiteraard zijn de bekende kramen er zoals de visboer, kersenboer, kaasboer, lokale verenigingen met onder meer poffertjes en de schiettent ontbreken natuurlijk niet op deze 'leukste dag van het jaar in Uddel'.

Nieuw dit jaar is de ganzenfanfare die naar Uddel komt. Met tromgeroffel, gefluit en gegak marcheert de Ganzenfanfare door Uddel. Deze unieke en fabelachtige combinatie tussen mens, muziek en rasechte Toulouser Ganzen verrast volgens de organisatie jong en oud.

Ook vliegt er een helikopter boven Uddel en kan iedereen tegen kostprijs en met behulp van Uddelse sponsoren het dorp van boven bewonderen.

Opgeven voor de kleedjesmarkt kan via La Jumelle, tel. 057740-400620. Opgeven voor de markt kan via Jan Vos, tel. 057740-1987.