Geraniummarkt en open middag op de Kroonhoeve

UDDEL Altijd al graag een keer een kijkje willen nemen op de Kroonhoeve, Activiteitenboerderij in Uddel? Het kan op de geraniummarkt en open middag op vrijdag 8 mei. Jaap en Coby Oussoren heten een ieder welkom. Ook de deelnemers met verstandelijke beperking en hun begeleiders van Kroonheim, Stichting Adullam, stellen de komst op prijs.

Er zijn stands met geraniums, perkgoed en zomerplanten. Daarnaast diverse stands met producten die gemaakt zijn door de deelnemers met een verstandelijke beperking van de Kroonhoeve, zoals: theelichtjes, bloembakken, houtproducten en kransen. Ook zijn er konijntjes te koop uit de konijnenfokkerij van de Kroonhoeve en zeep en kaarsen die gemaakt zijn door de deelnemers met een verstandelijke beperking van Kroonheim. Maar natuurlijk is er ook koffie, thee en frisdrank met iets lekkers. De opbrengst is ten behoeve van Kroonhoeve.

Het bekijken waard is deze middag de konijnenfokkerij, een snoezel/boerderijtuin, de dierenweide, de houtgroep, de kantines en nog veel meer! Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze vliegende schotel en op de trampoline.

De open middag is van 13.00 uur tot 17.00.uur. LLocatie: Activiteitenboerderij de Kroonhoeve, Garderenseweg 59 in Uddel.