Gouden Tapknop en Gouden spatel voor Ons Lagerhuys in Garderen

GARDEREN Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en het best getapte biertje in regio Oost-Nederland, kan je bijterecht. Ons Lagerhuys is de winnaar van de Gouden Tapknop 2015 en de winnaar van de Gouden Spatel in de regio Oost-Nederland.. Ons Lagerhuys mag zich daarmee de Top Horecazaak en het beste eetcafé van de regio Oost-Nederland noemen. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Eigenaar Arthur Vos nam deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Berry van Middelkoop, Accountmanager Oost-Nederland, Heineken Nederland. De Zilveren Tapknop ging naar D'olde Soldoat uit Genemuiden. Kiri Casino Bowling Center uit Hoogeveen sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

De verkiezing van het beste restaurant van de regio en uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2015 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland.

Eigenaar van Ons Lagerhuys, Arthur Vos, is erg trots op het ontvangen van de Gouden Tapknop en de Gouden Spatel. ,,Het is geweldig dat we deze prijzen hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer

kwaliteit te leveren. Dat resulteert direct in meer werkplezier en meer waardering van onze gasten. Dat we daar nu ook nog deze prijs aan toe mogen voegen, is voor ons echt een bekroning!"

Eigenaar Arthur Vos proost op het winnen van de Gouden Tapknop en de Gouden Spatel.