• Geldersch Landschap

Historische gebouwenwandeling in Staverden

STAVERDEN Een kijkje nemen achter deuren die gewoonlijk gesloten zijn. Dat kan op zaterdag 21 april. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert dan een historische gebouwenwandeling op landgoed Staverden.

Hij wandelt met de groep door de kasteeltuin en langs oude gebouwen en geeft de gelegenheid om binnen te kijken bij de kerk, op de begraafplaats, het winkeltje van boerderij Kerkzicht en de ontspanningszaal. Op de deel van boerderij de Molen wordt een drankje en een hapje geserveerd.

De wandeling begint om 14.00 uur op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. De duur van de tocht is circa 2 uur. Deelname bedraagt 10,00 euro per persoon. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen betalen 5,00 euro per persoon op vertoon van een geldige donateurspas. De wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/evenementen. Meer informatie is beschikbaar via Ronald van Veen, tel. 06 - 13 464 513 of Barend Buysing Damsté, tel. (0341) 561 316.