Hollands Jongerenkoor treedt op voor goede doel

ELSPEET Stichting Help het Doel organiseert voor allerlei verschillende stichtingen verschillende koor- en samenzangavonden. Zo staan voor de komende periode twee zangavonden gepland op 27 augustus 2016 in de Bovenkerk van Kampen en op 8 oktober 2016 in de Hersteld Hervormde Kerk van Elspeet.

De zangavond op 27 augustus 2016 in de Bovenkerk van Kampen wordt gehouden in samenwerking met het Hollands Jongerenkoor 7 & het Hollands Jongerenkoor orkest onder leiding van Peter Wildeman en Christelijk Mannenkoor de Lofzang uit Heerde onder leiding van Jacob Schenk. De bekende musici Joost van Belzen, Wilhelm Groenendijk Mark Brandwijk en Wilco Veldkamp zullen op deze avond naast het orkest de muzikale invulling verzorgen met orgel, trompet en vleugel. De aanvang van deze avond is om 19:30 uur. De kerk gaat om 19:00 uur open. De opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting Red een kind. Toegangskaarten kunnen in de voorverkoop met korting besteld worden via: [www.peterwildeman.nl/concerten

De zangavond op 8 oktober 2016 in de Hersteld Hervormde Kerk van Elspeet wordt gehouden in samenwerking met het Hollands Jongerenkoor 7 onder leiding van Peter Wildeman en het Chr. Mannenkoor 'Salvatori' uit Nunspeet onder leiding van Jorrit Woudt. Het orgel wordt bespeelt door Joost van Belzen. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor de MAF. De aanvang van deze zangavond is om 19:30 uur.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.helphetdoel.nl