Kapel Koninklijke Luchtmacht in Uddel

UDDEL Er zijn al flink wat kaarten in omloop, maar Muziekvereniging Juliana heeft nog wel een aantal kaarten voor liefhebbers van de Koninklijke Luchtmachtkapel. Op zaterdag 21 maart komt dit orkest naar Uddel voor een concert in sporthal De Schier, achter Het Blanke Schot. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.

Onder leiding van dirigent Jos Pommer wordt een avondvullend programma gebracht, genaamd 'Rockin The Skies'. Dit alles wordt ondersteund door moderne audiovisuele effecten zodat het één geheel wordt in geluid en beeld.

Juliana-organisatoren Jan de Vries, Peter Bronkhorst en Henk van der Zande zijn positief over de kaartverkoop. De Vries: "Voor tien euro heb je een prachtig concert en ook nog twee consumpties. Bovendien is het parkeren gratis. Vooraf bestellen scheelt je twee euro vijftig want op de avond zelf kosten de kaarten aan de kassa dus 12,50 euro".

Kaarten

Kaarten zijn vooraf te reserveren door een e-mail te sturen aan jandevries63@kpnplanet.nl of te bellen met 0577-402138 of 06-20550671. Deze gereserveerde kaarten liggen dan op 21 maart bij de kassa.

Kaarten kunnen momenteel ook afgehaald worden op de volgende adressen: Jan de Vries, Essenkamp 99, Uddel, Bakkerij Schreuder, Garderenseweg 18, Uddel en bij J.R. van der Brugge, Van Waalswijkweg 11, Uddel.

Door vooraf te reserveren of de kaarten bij één van de bovenstaande adressen af te halen, heeft u financieel voordeel én u bent verzekerd van een plaats, want vol is vol in De Schier.