• Ron Geurts-Kapel KLu
  • Ron Geurts-Kapel KLu
  • Ron Geurts-Kapel KLu

Kapel Koninklijke Luchtmacht in Uddel

UDDEL - Na het geweldige muziekgala in 2013, is muziekvereniging Juliana er in geslaagd om in 2015 weer een avondvullende muzikale uitvoering te organiseren. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht komt naar Uddel met een fantastisch optreden.

door Geurtje van den Hoek

Rockin' The Skies

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht behoort al jaren tot de beste harmonieorkesten en speelt over de gehele wereld. Jos Pommer is de dirigent, hij is vanaf 1994 chef-dirigent/artistiek directeur van de Kapel.

In Uddel treden deze muzikanten op met een avondvullend programma genaamd "Rockin' The Skies". Ze treden ook regelmatig op met een (slagwerk)ensemble, in Uddel treden verschillende solisten en zangeressen voor het voetlicht.

De Luchtmachtkapel volgt het eigentijdse en hightech imago van de Koninklijke Luchtmacht. Ook op deze avond wordt de muziek ondersteund door moderne audiovisuele effecten op een videowand. "Het belooft in alle opzichten een prachtige avond te worden", vertelt Jan de Vries. Samen met Julianaleden Henk van der Zande en Peter Bronkhorst verzorgt hij de organisatie voor dit concert. "We hebben zeventig verenigingen aangeschreven en we hopen dat er goed gehoor aan de uitnodiging wordt gegeven".

Verenigingen

De Uddelse verenigingen die bij de Stichting Sport- en Cultureel Centrum (S.C.U.) zijn aangesloten organiseren regelmatig een groot evenement zodat het dorpshuis en de sporthal goed worden bezocht. Of het nu om een buiten(sport)gebeuren gaat of om een muzikale avond, het is belangrijk dat de verenigingen er de schouders onder zetten. Zij mogen immers gratis gebruik maken van het dorpshuis. Deze tegenprestatie wordt door het SCU-bestuur dan ook zeer gewaardeerd.

Kaarten

Het concert is op zaterdag 21 maart 2015 in sporthal de Schier, Garderenseweg 33, Uddel.

Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.

De toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon (inclusief 2 consumpties). Kaarten aan de zaal kosten echter 12.50 euro per persoon (inclusief 2 consumpties).

Kaarten zijn ook vooraf te reserveren door een mail te sturen aan jandevries63@kpnplanet.nl of te bellen met 0577-402138 of 06-20550671. Deze gereserveerde kaarten liggen dan op 21 maart bij de kassa.

Kaarten kunnen vanaf woensdag 4 februari ook afgehaald worden op de volgende adressen: Jan de Vries, Essenkamp 99, Uddel, Bakkerij Schreuder, Garderenseweg 18, Uddel en bij J.R. van der Brugge, Van Waalswijkweg 11, Uddel.

Door vooraf te reserveren of de kaarten bij één van de bovenstaande adressen af te halen, heeft u financieel voordeel én u bent verzekerd van een plaats, want vol is vol in De Schier.

Parkeren

Bij De Schier achter het dorpshuis is gratis parkeergelegenheid. Maar aan mensen uit Uddel en de directe omgeving wordt gevraagd zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar Het Blanke Schot en Sporthal De Schier te komen.

Nadere informatie kunt u vinden op de site: www.defensie.nl of www.juliana-uddel.nl, u kunt Juliana ook volgen op facebook en twitter@julianauddel.