• Outdoor Centrum Nunspeet

Outdoor Centrum Nunspeet uitgebreid door overname Nijsink Uitjes Elspeet

NUNSPEET Het jaar is goed begonnen voor Outdoor Centrum Nunspeet met de overname van Nijsink Uitjes uit Elspeet. Daarmee breiden de activiteiten uit en rijden er nu acht mooie 'Lelijke Eendjes' rond. 

Hendrik-Jan Borsboom, eigenaar van Outdoor Centrum Nunspeet: ,,De laatste jaren huurde ik regelmatig de 'Lelijke Eendjes' bij Nijsink Uitjes in Elspeet. Toen ik hoorde dat Nijsink Uitjes ermee stopte was ik zeker geïnteresseerd. Het is een mooie aanvulling op onze activiteiten. In de eendjes kun je het hele jaar door geweldig toeren over de Veluwe. Ook is het rijden in een eendje goed te combineren met een zeiltocht of een toer op een elektrische step door de bossen.

VERKOOP WEGENS SUCCES Edward Nijsink: ,,Als caravanspecialist deed ik de verhuur van de lelijke eendjes en het organiseren van bedrijfsuitjes erbij. Wegens het succes was het niet meer te combineren en heb ik besloten om met Nijsink Uitjes te stoppen zodat ik mij volledig kan richten op de verkoop en verhuur van caravans. Ik ben blij dat Outdoor Centrum Nunspeet alles heeft overgenomen en de eendjes op de Veluwe blijven."