• Eric Kroes

Paramedisch centrum klaar

ELSPEET Het nieuwe paramedisch centrum met daarboven drie appartementen in Elspeet aan de Apeldoornseweg 25 is onlangs opgeleverd.

Simon van Wieren van Midden Veluwe is blij dat zijn paramedisch centrum voldoende belangstelling krijgt van aanvullende partijen met diverse disciplines. Simon van Wieren: ,,Naast onze reguliere fysiotherapie met alle verbijzonderingen (kinder-, manueel, bekken, psychosomatisch) zullen ook diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie en mogelijk een psycholoog plaats nemen in onze prachtige locatie in het centrum van Elspeet. Vanuit ons paramedisch centrum gaan we werken aan een gezond en vitaal Elspeet."

Bij Midden Veluwe gaan ze zich richten, naast het  brede aanbod van alle fysiotherapeutische specialisaties, op sport en preventie. Met onder andere: kinderfitness, zwangerfit, ontspanningstraining, bootcamp, circuittraining, spinning, pilates, looptraining, fietstraining, fitness, shape, fit en slank medisch fitness, cross fit / red cord en core stability training voor jong en oud.

Simon van Wieren: ,,We zijn in een vergevorderd stadium om ook fietsmetingen door te kunnen voeren. Hierbij kunnen we, naast iemand perfect op de fiets zetten, met medewerking van de diverse disciplines een totaal trainingsprogramma aanbieden van voeding t/m schoeisel."

De inrichting van het gebouw gaat voorspoedig en vanaf 18 december zullen de eerste mensen worden opgewacht aan de Apeldoornseweg 25 in Elspeet. Hiermee komt per die datum een einde aan de locatie in het Kulturhus.

De datum voor de officiële opening staat nog niet vast.