• Bettink Kroeze

Programma Koningsdag Uddel

UDDELDe Oranje Vereniging Uddel (OVU) heeft ook dit jaar voor Koningsdag een programma in elkaar weten te draaien. De dag begint met de aubade bij het Blanke Schot. In aanwezigheid van burgemeester Van Wingerden-Boers wortd om 10.00 uur gezamenlijk de dag geopend. Aansluitend rond 10.30 uur begint de optocht. De OVU nodigt zoveel mogelijk kinderen uit om mee te doen, en er een mooi versierde en kleurige stoet van te maken.

Om 13.30 uur begint het middagprogramma. Na het succes en de gezelligheid van vorig jaar is er ook dit jaar, in samenwerking met een groep vrijwilligers, weer een zeskamp op poten gezet. De Oranjevereniging heeft een poule voor de jeugd (10 tot 15 jaar). Deze mogen gratis deelnemen, en voor poule voor de volwassenen (vanaf 16 jaar) is het inschrijfgeld 30 euro.

Er zijn al verschillende inschrijvingen binnen, maar teams kunnen nog gemeld worden bij Geert van Lagen (tel. 06-53890303) of bij Angelique Bronkhorst (tel. 06-52580736) tot uiterlijk 16 april. Ook is er aan de kleintjes gedacht; voor hen is er een springkussen en een tent om in te knutselen.

De dag wordt afgesloten worden met een barbecue.