• Lex van Lieshout

Schennispleger valt twee scholieres lastig

VELUWE De politie Nunspeet kreeg maandag een melding over twee meiden die geconfronteerd zijn met een schennispleger toen zij op weg naar school waren. De meiden fietsten die ochtend rond 7.50 uur vanuit Vierhouten richting Gortel, over de Vierhouterweg.

In de buurt van de splitsing Vierhouterweg, Oranjeweg en de Gortelseweg, nabij de grote parkeerplaats, werden ze geconfronteerd met een schennispleger. De onbekende man stond met ontbloot geslachtsdeel langs het fietspad. De meisjes schrokken hier uiteraard van en zijn doorgefietst, en hebben de politie gewaarschuwd.

Van de man is bekend dat het gaat om een blanke man, ongeveer 30 jaar oud, met een gemiddelde lengte, smal postuur en donkere bovenkleding.

De politie is benieuwd of er meer passanten zijn die in deze omgeving geconfronteerd zijn met een schennispleger, of dat er misschien mensen zijn die een vermoeden hebben om wie het kan gaan? Informatie doorgeven kan via een persoonlijk bericht op Facebook een persoonlijk bericht te sturen, of door te bellen met 0900-8844.