• Alert Crossmedia

Schuurverkoop Vierhouten voor Moldavië

VIERHOUTEN In de herfstvakantie, van 20 tot en met 27 oktober, gaat een groep van vijftien personen uit Vierhouten en Nunspeet naar de republiek Moldavië om daar arme gezinnen en ouderen te helpen zich voor te bereiden op de komende winter. De reis gaat uit van Stichting Zomer- en Winterdiensten Vierhouten in samenwerking met Stichting Holland-Moldova.

Tijdens deze reis zal een bouwvallig huis worden opgeknapt en er worden voedselpakketten en brandstof gekocht en uitgedeeld. Daarnaast gaat de groep helpen in het bejaardentehuis Tabita in de plaats Jablona. De deelnemers aan de reis betalen allemaal zelf hun ticket en verblijfkosten, via sponsoracties en giften wordt geld ingezameld om te besteden in de projecten. De schuurverkoop op zaterdag 29 september is daar een voorbeeld van.
Van 9.00 tot 13.00 uur worden aan de Niersenseweg 9 in Vierhouten allerlei (tweedehands) spullen te koop aangeboden, een gevarieerd aanbod en voor ieder wat wils. Parkeren aan de Niersenseweg, in de wei voorbij nummer 9.
Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Stichting Zomer/Winterdiensten of mail naar mail@vanvlietvierhouten.nl.