• Kees van den Heuvel

Sinterklaasfeest in Het Blanke Schot in Uddel

UDDEL Sinterklaas komt samen met zijn pieten zaterdag 2 december naar Uddel. Rond 13.00 uur gaat hij dan eerst samen met zijn pieten een rondgang door het dorp maken. De muziekvereniging zorgt hierbij voor de vrolijke noten. Daarna organiseert de sinterklaascommissie in dorpshuis 'Het Blanke Schot" een gezellig sinterklaasfeest voor alle kinderen uit Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen.

Kinderen die deel willen nemen aan het feest in het dorpshuis, moeten zich wel even inschrijven. Voor jeugdleden van de jeugdclub, voetbal- of volleybalvereniging is het feest in het dorpshuis gratis. Zij ontvangen een inschrijfformulier via hun vereniging.

Kinderen die geen lid zijn en wel op de basisschool zitten, zijn ook van harte welkom. Kinderen die nog niet naar school gaan, mogen uiteraard ook komen!

Inschrijven kan tot uiterlijk 11 november bij: Gertie Grotenhuis, Elspeterweg 10B, tel: 06-27271316 of bij Hanneke Boeve, Harderwijkerweg 68, tel: 06-10481584. De organisatie vraagt voor niet-leden een kleine bijdrage van 3,50 euro per kind.

De postpiet is dit jaar helaas verhinderd, briefjes, gedichtjes of mooie tekeningen voor Sinterklaas kunnen in de 'Sinterklaasbrievenbus' worden gedaan die staat in de winkel van Bakkerij Schreuder.

Tijdens de rondgang gaan een paar pieten de brievenbus ophalen bij de bakker, want zij willen Sinterklaas heel graag blij maken met alle post.