• Welzijn Nunspeet

Stichting Welzijn Nunspeet zoekt chauffeurs voor AMVO-bus

NUNSPEET Regelmatig rijden rijden ze door de regio of staan ze ergens geparkeerd om mensen in of uit te laten stappen: de AMVO-bussen. De AMVO-bussen van Stichting Welzijn Nunspeet zijn op oproep beschikbaar voor het vervoer van ouderen en gehandicapten ook rolstoelvervoer die woonachtig zijn in de gemeente Nunspeet. Zij worden bestuurd door vrijwilligers, en juist daar is behoefte aan, meldt Welzijn Nunspeet.

De AMVO is bedoeld als ondersteuning voor de ouder wordende of gehandicapte inwoner, om zo zelfstandig mogelijk in de Nunspeetse samenleving te kunnen functioneren. De bussen vervoeren mensen naar diverse activiteiten en locaties zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, banken, spreekuren, fysiotherapeuten, winkels, de markt, visites, het dagcentrum, steunpunten.

Een vrijwillige chauffeur gaat op pad met een vrolijk gezelschap. Welzijn Nunspeet zoekt daarom opgewekte chauffeurs die hulpvaardig zijn en het leuk lijkt om met een groepje ouder wordende of gehandicapte inwoners op pad te gaan. Een chauffeur helpt natuurlijk ook even met in- en uitstappen of rijdt de rolstoel in de bus.

Welzijn Nunspeet zoekt chauffeurs die één dag per week beschikbaar zijn. Voor meer informatie: Herman Klaster, tel. 0341-252020 of herman@welzijnnunspeet.nl.