Veel bezoekers op open middag activiteitenboerderij Kroonhoeve

UDDEL Jaap en Coby Oussoren verwelkomden bezoekers op de open middag en geraniummarkt op de Kroonhoeve in Uddel. Ook de deelnemers met verstandelijke beperking en hun begeleiders van Kroonheim, Stichting Adullam, stelden hun komst zeer op prijs.

Het was heerlijk weer en bezoekers kwamen in grote getale naar de Kroonhoeve. De koeienschuur stond vol met geraniums, perkgoed en zomerplanten. Daarnaast waren er diverse stands met (cadeau)producten die gemaakt waren door de deelnemers met een verstandelijke beperking van de Kroonhoeve en Kroonheim. Ook waren er konijntjes te koop uit de konijnenfokkerij van de Kroonhoeve. Natuurlijk was er ook koffie, thee en frisdrank met iets lekkers.

Het bekijken waard waren het mooie rustpunt, de prachtige snoezel- en boerderijtuin, de konijnenfokkerij, de houtgroep, de kantines en meer. Kinderen konden spelen op de vliegende schotel en op de trampoline. De opbrengst van de verkochte producten was boven verwachting. En komt ten behoeve van de Kroonhoeve en Kroonheim.

Meer informatie op: www.adullamzorg.nl/kroonhoeve.