• eigen foto

'Verborgen Armoede Nunspeet' uitgeroepen tot Bruggenbouwer

NUNSPEET Stichting Verborgen Armoede Nunspeet is door Present Nunspeet uitgeroepen tot 4e Bruggenbouwer van Nunspeet. Deze stichting wil enerzijds mensen die in stille armoede leven met elkaar en met anderen in contact brengen, zodat ze uit een eventueel sociaal isolement raken.

Anderzijds wordt door middel van gegeven donaties mensen die iets kunnen missen de gelegenheid gegeven om mensen die in armoede leven te helpen. Mogelijk dat er in de toekomst ook mensen hulp kan worden geboden door vrijwilligers van Present, die een project bij hen gaan uitvoeren. Vrijwilligers daarvoor zijn altijd welkom.
Stichting Verborgen Armoede Nunspeet bezorgt lichtpuntjes aan mensen/gezinnen die in stille armoede leven. dit gebeurd door; jaarlijks de kerstpakketten actie en de kinderen worden rond sinterklaas verblijd met lekkers en cadeaus. Door het jaar heen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd, denk aan paaseieren zoeken of een heerlijke binnen-BBQ. En vorig jaar zijn we zelfs met een groot aantal gezinnen naar de Efteling geweest. Dit zijn activiteiten die voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend zijn en omdat Stichting Verborgen Armoede ervan overtuigd zijn dat ieder mens/ kind af en toe onbezorgd moet kunnen genieten, doen zij dit. Dit doen zij uiteraard samen met veel gewaardeerde vrijwilligers.

Ook is het mogelijk om een verjaardagspakket aan te vragen bij de stichting voor kinderen van 0 tot einde basisschool. Dit pakket zit vol feestelijkheden, lekkers, cadeautje en een traktatie. Het thema mag zelf worden uitgezocht. Dit ruime pakket is een feestje voor de kinderen en de ouders worden ontlast van kosten.

Info:www.verborgenarmoedenunspeet.nl