• import

Winterfair in Dickensstijl bij beeldentuin Garderen

GARDEREN De Beeldentuin in Garderen, waar ieder jaar t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, wordt ook nu weer omgetoverd tot een sprookjesachtig decor van het Engeland van 1850. Van 29 november tot en met 1 december en van 5 tot en met 8 december zijn bezoekers welkom bij deze winterfair.

Dit jaar wordt de Winterfair alweer voor de elfde keer georganiseerd. Personages uit de boeken van Charles Dickens zijn aanwezig en ook de mensen achter de kramen zijn gekleed in Dickens-stijl. Verschillende koren laten zich horen, oude ambachten worden gedemonstreerd en een heerlijke geur is afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes. Een wens voor een ander kan in een vrolijk verlichte wensboom. Na afloop van de Winterfair worden alle wensen gelezen en gaat de organisatie een aantal wensen laten uitkomen.

Er zijn zo'n zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten binnen en buiten op de Winterfair. Even op adem komen kan in brasserie-lunchroom de Rozentuin. Ook de dieren bij de schaapskooi laten zich natuurlijk horen en hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen.

De Winterfair in Dickenssfeer, met een binnen- en buitenterrein, vindt plaats van donderdag 29 november tot en met zaterdag 1 december en van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 december in de Beeldentuin in Garderen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag sluit de Winterfair om 17.00 uur. De toegangsprijzen bedragen 6,50 (14 jaar en ouder). Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie op www.winterfairgarderen.nl.