• HILVERSUM - De theatershow van Woezel en Pip. FOTO LEVIN DEN BOER - PERSFOTO.NU

    Levin den Boer

Woezel en Pip (2+) komen naar Veluvine

NUNSPEET Woezel & Pip komen op woensdag 14 oktober naar Veluvine. De voorstelling wordt deze middag maar liefst twee keer opgevoerd, om 14:00 en 16:00 uur. Na het overweldigende succes van de twee voorgaande voorstellingen 'In de Tovertuin' en 'Alles is fijn!' zijn Woezel & Pip dit seizoen te zien in hun derde theatervoorstelling 'Overal vriendjes!'.

De pret begint al voor de voorstelling! De kinderen kunnen op www.veluvinenunspeet.nl hun vriendjesboekpagina downloaden, invullen en deze aan het begin van de voorstelling in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de Foyer van het theater doen. Misschien komt hun vriendjesboekpagina wel in de musical!

Na afloop kunnen alle kindjes ook nog met Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten.

Ook verloot Veluvine 2x2 vrijkaarten onder de winnaars van de Woezel & Pip kleurwedstijd! De kleurplaat is verkrijgbaar bij de receptie van Veluvine of te downloaden op www.veluvinenunspeet.n.l.

De voorstelling is te zien op woensdag 14 oktober om 14.00 en 16.00 uur, inclusief Meet&Greet.

Er zijn nog kaarten beschikbaar en te verkrijgen op www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 en 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kosten € 16,50 inclusief limonade en iets lekkers.