• Thijs Landman organiseert het Golftoernooi van het Poker Business Netwerk.

    Maranke Pater

Golftoernooi Poker Business Netwerk

PUTTEN Netwerken en sportief een balletje slaan. Dat zijn de ingrediënten van het Golftoernooi en de Golfclinic die door het Poker Business Netwerk worden gehouden op vrijdag 25 augustus bij Dutch Golf Putten.

Maranke Pater

 

Thijs Landman is organisator van het evenement. ,,Ik heb voorheen al eens een grote golfclinic in Hoogland georganiseerd en merkte dat golfen en netwerken heel goed samengaat. Dit toernooi is speciaal voor ondernemers die graag op een leuke manier willen netwerken met elkaar. Maar iedereen is welkom die een keer wil kennismaken met de golfsport." Ook niet-ondernemers kunnen deelnemen. Er vindt een golfclinic plaats voor mensen die nog nooit gegolfd hebben en een 9 holestoernooi voor golfers die wel ervaring hebben. Landman: ,,De mensen vonden vorig jaar de clinic erg leuk, er waren deelnemers bij die nog nooit gegolfd hadden en ze waren erg enthousiast."

GESPREK Golf is volgens Landman een perfecte sport voor het netwerken. ,,Als je het vergelijkt met voetbal of tennis, is dit een sport waarbij je continu met elkaar in gesprek kunt blijven. Op het moment dat je hebt afgeslagen kun je verder met het onderwerp dat besproken werd. Het is een ideale sport om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast kom je op de mooiste plekken in Nederland als je de golfsport beoefent. Het is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen, omdat het niet zo intensief is. Het enige dat je doet is de ballen slaan en wandelen. Technisch gezien is het wel één van de moeilijkste sporten." Deelnemers krijgen gratis ballen met het logo van het Poker Business Netwerk erop om af te slaan. De nummers 1, 2 en 3 op het Golftoernooi ontvangen een prijs. ,,We hebben een speciale prijs voor degene die de 'Neary' haalt bij hole 3, dat is degene die in één slag het dichtste bij de hole eindigt. En voor de 'longest drive', degene die het verste een bal weet af te slaan."

 

PROFESSIONAL De Golfclinic wordt door golfer Gert Jan Markus gegeven, een autoriteit op dit gebied. ,,Hij is een golfprofessional en geeft deelnemers aan de clinic een korte introductie over de fijne kneepjes van het golfen. Hij is dé golfpro van de golfbaan in Putten. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een basis voor het uitvoeren van de perfecte swing, maar ze leren ook putten, chippen en een fullswing maken. We zijn erg blij dat we dit evenement opnieuw bij Dutch Golf Putten kunnen doen. De vorige editie was met 20 deelnemers erg leuk en dit jaar gaan we dit aantal zeker overtreffen. De banen zijn goed te bespelen, zeker voor golfers met een lagere handicap."

OVERZICHT De Golfclinic en de wedstrijd starten om 16.00 uur. Rond 19.00 uur wordt het geheel afgesloten met een Zuid Afrikaanse braai. Deelnemers aan de clinic betalen 32,95 euro, deelnemers aan het toernooi betalen 22,95 euro voor 9 holes en de afsluitende barbecue kost 19,95 euro. Aanmelden kan via: info@pokerbusinessnetwerk.nl.

Dutch Golf Putten, Nijkerkerstraat 99A in Putten.

Meer op www.pokerbusinessnetwerk.nl.