• Annemarie Worst in het midden.

    ANP

Huldiging van wereldkampioene veldrijden Annemarie Worst

NUNSPEET De Nunspeetse Annemarie Worst is op 28 januari wereldkampioen veldrijden bij de beloften (tot 23 jaar) geworden. Een prachtige prestatie, beaamt de gemeente Nunspeet. De gemeente wil Annemarie huldigen en dit gaat gebeuren door burgemeester Breunis van de Weerd en wethouder sport Marije Storteboom op dinsdag 21 februari om 19.00 uur.

De huldiging vindt voorafgaand aan het Sportcafé plaats bij manege 'De Wezenland' (aan de Wezenland 39) in Nunspeet. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

SPORTCAFÉ Het Sportcafé begint na de huldiging en wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt en de gemeente. Het Sportcafé is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen uit de gemeente Nunspeet. Zij kunnen onder andere netwerken met andere verenigingen en workshops volgen over aangepast sporten en het verduurzamen van accommodaties (in eigendom van sportverenigingen).

Bestuurders van sportverenigingen kunnen zich voor het Sportcafé aanmelden bij Rolanda Debreczeni van Nunspeet Beweegt via rdebreczeni@arendnunspeet.nl.