Prins Bernhard ziet degradatiespook naderen

REGIO Ook in het treffen met sv 't Harde heeft Prins Bernhard uit Uddel geen punten over gehouden. In een slechte wedstrijd waren de Hardenezen toch de baas in Uddel. Vooral omdat de thuisclub elke scoringskans, hoe mooi dan ook, zelf liet liggen. 't Harde kreeg ook diverse goede kansen maar wist wel tweemaal doel te treffen, netjes verdeelt over de twee helften, 0-2.

Vierhouten stond op eigen terrein tegenover VVOP uit Voorthuizen en zij deelden de punten na 90 minuten. Vierhouten kwam nog wel op voorsprong maar VVOP liet de gelijkmaker aantekenen na een mindere keepersactie van de Vierhouten doelman.

Veluwse Boys won nipt van laagvlieger Oranje Wit maar het was genoeg om naar de derde plaats op de ranglijst te stijgen. Met de 2-1 overwinning zet Veluwse Boys voorlopig haar eerste stap richting de nacompetitie.

Elspeet heeft in een draak van een wedstrijd tegen Veenendaal geen moment kunnen waar maken om de derde plaats te verdedigen. Veenendaal creëerde meer goede kansen maar telkens was doelman Herald Hop een sta-in-de-weg. Tot aan de 97e minuut, die werd Elspeet noodlottig en zo verloor Elspeet toch haar gelijkspel.