• Van Wijnen

Nieuwbouwproject De Veluwte start met de bouw

UDDEL Na een korte verkooptijd is 70 procent van de elf woningen in het nieuwbouwproject De Veluwte in Uddel verkocht. Dat betekent dat Van Wijnen deze zomer start met de bouw. ,,Dat is echt snel gegaan", aldus ontwikkelaar Marc Mastebroek van Van Wijnen.

,,Het terrein heeft vele jaren gewacht op dit moment. En ook voor de omwonenden wordt het lange wachten eindelijk beloond. Sinds 2014 heeft het bouwterrein braak gelegen en we zijn erg blij dat we de woonwijk nu kunnen afmaken. En hoe. Met passende architectuur en zorgvuldig gekozen materiaalgebruik gaan we de woonwijk echt verfraaien. Wij zijn bijzonder tevreden met het verkoopresultaat tot nu toe."

VARIËTEIT Het project kent volgens de ontwikkelaars een variëteit aan woningen: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en een comfortwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Met de ondertekening van het achtste contract is het verkooppercentage van 70 procent gehaald.

VOORBEREIDING Van de nog resterende woningen zijn twee vrijstaande en de comfortwoning beschikbaar. ,,We gaan de bouwwerkzaamheden voor alle woningen nu voorbereiden. Dan is er de bouwvak en ligt de hele bouwsector stil. Vanaf eind augustus wordt er weer volop gewerkt. Als het weer zo blijft meewerken, en met de huidige snelle bouwmethoden, verwachten we voorjaar 2019 de bewoners de sleutels te kunnen overhandigen. En belangstellenden voor de nog beschikbare woningen kunnen zich uiteraard bij ons of de verkopende makelaars melden", lacht Marc.

Meer informatie is te vinden op veluwteuddel.nl