• Philadelphia

Open middag bij Philadelphia in Vierhouten

VIERHOUTEN De Diamant (ID) houdt van maandag 27 tot en met donderdag 30 november de Week van het ID. Een week vol inspiratie over vernieuwing in de regio. Op woensdag 29 november is er op het dagcentrum van Philadelphia in Vierhouten een open middag georganiseerd. Tijdens deze middag van 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen de innovaties die Philadelphia toepast ervaren.

Zorginstelling Philadelphia houdt zich actief bezig met innovatie om het comfort en de gezondheid van bewoners te verhogen. In Vierhouten is een testlocatie waar diverse partners in de gehandicaptenzorg samen met het bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap zorginnovaties realiseren. Deze woensdagmiddag is er gelegenheid om een kijkje te nemen.

Bezoekers kunnen zelf ervaren welke innovaties er zijn bij het dagcentrum in Vierhouten, zorgrobot Phi ontmoeten en de Sensory Reality Pod ervaren: een cabine waarin beeld, geluid, geur, licht en wind mensen meenemen in een nieuwe wereld. Er staan verschillende andere innovaties klaar om te beleven.

VELUWSE INNOVATIEHUIS De Veluwse Innovatie Prijs is op donderdagavond 30 november de feestelijke afsluiter van de Week van het ID. De prijs wordt uitgereikt door Innovatiehuis

De Diamant (ID). Een van de speerpunten van het ID is het bijdragen aan innovatie in de zorg. Het ID bundelt de krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in de vorm van een kennis- en netwerkplatform.

zorgrobot Phi in het RTL Nieuws.