• Eric Kroes

Vestiging Kok in Elspeet gesloten

ELSPEET/HARDERWIJK Kok's Meubelhuis is een begrip in Elspeet en Harderwijk en haar regio. Toch vinden Jan en Coby Kok in Elspeet het tijd om het tijdperk in Elspeet af te sluiten. Jan en Coby gaan met prepensioen waardoor de meubelzaak in Elspeet afgelopen zaterdag haar deuren voor het laatst heeft gesloten. Echter de vestiging Kok's Meubelhuis Harderwijk is klaar voor de toekomst met een totaal vernieuwde en veelzijdige ingerichte showroom van 1300 vierkante meter.

Eric Kroes

Het nieuws van de sluiting in Elspeet gonsde al een beetje rond en de afgelopen maanden was de Outletstore in Elspeet dan ook een mooie trekpleister voor koopjesjagers. Jan: ,,Samen met Coby hebben we nu de kans om ermee te stoppen. Langs deze weg willen we alle klanten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 44 jaar dat we in Elspeet onze meubelzaak hebben mogen leiden. En ook broer Eddy tevens bedanken voor de goede samenwerking." De sluiting van de vestiging in Elspeet betekent tevens het einde (een tijdperk van 63 jaar) voor Kok's Meubelhuis Elspeet. Jan: ,,Mijn moeder Gijsbertha (Bet genoemd) had al in 1954 de eerste meubelverkopen gedaan aan de Nunspeterweg in een gedeelte van de toenmalige woning, terwijl mijn vader Marinus zijn militaire dienstplicht nog aan het vervullen was." In 1956 volgde de verhuizing naar de Uddelerweg, waar het huidige bedrijfspand staat. De zaken gingen goed en dat bracht in 1977 een tweede zaak in Harderwijk binnen bereik. Zoon Jan kwam vanaf dat moment in Elspeet in de zaak te staan, samen met zijn moeder Bet. Enkele jaren later kwam Jan's broer, Eddy, ook in het vak en werkte samen met zijn vader in Harderwijk. Een brand in 1999 legde de zaak in Harderwijk geheel in as. De herbouw werd een enorme showroom voorzien van een bron van inspiratie op het gebied van wonen voor Harderwijk en zijn verre omgeving. Van woon- tot slaapkamer, van vitrage tot rolgordijn, van laminaat tot vloerbedekking en ook bijvoorbeeld: pvc vloeren.

HARDERWIJK BLIJFT OPEN Jan Kok zijn jongere broer Eddy gaat, samen met de 2 zoons Jasper en Michel, in Harderwijk zeker door. Zij bieden u een unieke collectie woonprogramma's die stijlvol gedecoreerd zijn met woonaccessoires. Veel van de woonprogramma's zijn in diversen kleuren hout te verkrijgen. U treft bij Kok's meubelhuis verschillende stijlen meubelen aan.

Op de bovenverdieping staan 35 hoekbankstellen in de meest uiteenlopende modieuze, industriële vormen en ook voor de senioren is hier volop keuze.

Dit is ook een speciale afdeling binnen het meubelhuis. Zeker als u bedenkt dat je hier meer dan 40 verschillende relaxstoelen aantreft.

Wat je tegenwoordig ook op de vloer laat aanbrengen, Kok's Meubelhuis heeft het. PVC Vloeren, laminaat of gewoon vloerbedekking. Die deskundig door het eigen personeel worden gelegd, daarmee voorkom je lange wachttijden.

Kok's Meubelhuis Harderwijk

Karel Doormanlaan 33843 EA Harderwijk

T: 0341-416071E

harderwijk@koksmeubelhuis.nlI

www.koksmeubelhuis.nl