Winterse sfeerdagen bij La Rose

Advertorial

UDDEL Na een aantal geslaagde edities organiseren Harry en Gerrine Bronkhorst, eigenaren van La Rose in Uddel ook dit jaar twee Winter Sfeerdagen. La Rose is een winkel die in de omgeving bekend staat om het ruime aanbod aan bloemen en exclusief bruidswerk, maar ook om meubels en advies over inrichting aan huis. De voorbereidingen zijn in volle gang om ook deze editie weer tot een succes te maken.

Aanstaande vrijdag(avond) en zaterdag is de winkel feestelijk geopend voor publiek. ,,Het gaat deze dagen om een stukje beleving en gezelligheid met een kopje koffie en wat lekkers. We hebben een aanvulling op onze spullen en laten de laatste trends op het gebied van wonen en verlichting zien. Het is allemaal wat strakker en moderner", aldus Gerrine Bronkhorst. Het gaat om twee dagen puur voor de klant. ,,Hierin zijn we wel perfectionistisch, we willen alles klaar hebben en alles moet netjes zijn. Het is net een winterfair, maar dan in het klein." Op deze dagen zijn onder andere aanwezig: JR Schoenmode en accessoires uit Genemuiden, Heidi antiek & brocante en Kunstschilder Jan Kootstra. 

De winkel die al ruim 20 jaar in handen is van Harry en Gerrine Bronkhorst heeft sinds kort een geheel nieuw modern logo. ,,Het logo is wat strakker dan het was, het is heel erg mooi geworden en daar zijn we ontzettend blij mee. Onze zoon heeft het logo ontworpen, dat maakt het extra speciaal." De winkel richtte zich in het begin vrijwel alleen op het aanbieden van bloemen, maar is sinds ongeveer 7 jaar uitgebreid met alles wat te maken heeft met wonen en interieur. Ook advies aan huis geven Harry en Gerrine graag. ,,Het is een ontzettend mooie combinatie, iets wat wij ontzettend leuk vinden. We vinden het belangrijk dat mensen uitgesproken durven zijn en dat we samen kijken naar wat goed bij iemand in het huis past. Daarbij houden we van het werken met kleur en het anders zijn dan de 'standaard' inrichtingen", zo laat Gerrine weten. Het is belangrijk dat mensen persoonlijk en goed geholpen worden, het moet vertrouwd voelen. 

WORKSHOPS

Nu het winterseizoen begonnen is, is het ook weer tijd voor het geven van workshops. ,,De workshops die wij op dit moment aanbieden zijn vooral gericht op het najaar, daarbij werken we met een natuurlijke basis. Zo maken we bijvoorbeeld kransen, maar sommige mensen nemen ook een eigen schaal mee. Het is belangrijk dat iedereen met iets persoonlijks naar huis gaat, dat kan door de vrije schikking met de materialen die wij in huis hebben zo wordt het echt een eigen creatie." Samen met drie collega's vormen Harry en Gerrine Bronkhorst een sterk team. 

Het leuke aan een eigen winkel is de eigenaren dat je je eigen creativiteit kwijt kunt. ,,Onze winkel heeft een breed publiek omdat we ook een divers aanbod hebben. Mijn man en ik hebben samen al jaren deze winkel, soms is dat pittig, maar het geeft vooral veel voldoening." La Rose richt zich constant op het werken aan de toekomst en het meegaan met de tijd.