• Van Wijnen Midden BV
  • Van Wijnen Midden BV
  • Van Wijnen Midden BV
  • Van Wijnen Midden BV

Woningen Elspeet Noordwest opgeleverd

ELSPEET Wethouder Jaap Groothuis van de gemeente Nunspeet had donderdag de eer de 'symbolische' sleutel uit te reiken van nieuwbouwproject Elspeet Noordwest aan één van de bewoners, mevrouw Van de Brug. Eind oktober werd de start bouw gevierd met alle toekomstige bewoners en deze en volgende week worden de laatste woningen opgeleverd.

Stijntje van de Brug is blij met haar nieuwe woning. ,,De samenwerking met Van Wijnen ging zeer voorspoedig door de heldere en duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden en vind het heerlijk dat ik, doordat ik dit huis heb kunnen kopen, in Elspeet kan blijven wonen."

Ook wethouder Jaap Groothuis is tevreden met de samenwerking. ,,Na lange tijd is het mogelijk geworden voor Elspetenaren in hun geboorteplaats te kunnen blijven wonen. Samen met Van Wijnen hebben we een project weten te ontwikkelen met betaalbare woningen in Elspeet. Daar zijn we als gemeente erg blij mee.''

In totaal ontwikkelde en realiseerde Van Wijnen 37 woningen, bestaande uit 29 koopwoningen (21 rijwoningen en 8 rug-aan-rugwoningen) en voor Omnia Wonen 8 huurwoningen (8 rug-aan-rugwoningen).